Reiki

REIKI / HEALINGMASSAGE / SOUL BODY FUSION

Reiki


Kroppen består av ett stort antal chakra.

Chakra är sanscrit och betyder energihjul. Våra energihjul är livsviktiga för vårt välmående. När något energihjul snurrar långsamt eller inte alls får vi oftast problem med våra inre organ.


Ett chakra är alltså en energimässig motpart av de fysiska körtlarna, organen, lederna och musklerna. Genom den inre cirkulationen drar energierna in till chakran och fördelar sig vidare till kroppen.


Så här går en REIKI HEALING till:

Du kan välja att sitta eller ligga bekvämt med kläderna på och gärna en filt. Det viktigaste är att du kan slappna av. Vid en helkroppsbehandling arbetar jag från topp till tå på framsida och baksidan straxt ovanför din fysiska kropp. De sju större chakran balanseras i slutet av behandlingen.


De flesta jag ger Reiki upplever värme, avspänning och lättnad under behandlingen. Efter behandlingen upplevs bla förbättrad sömn, minskad smärta, får bättre självkännedom och mer harmoniskt.


Se din kropp som en flaska med lite saft kvar på botten. När du fyller på nytt vatten stiger saften upp till toppen av flaska för att sedan rinna ut. Till en början av påfyllningen av nytt vatten blir det grumligt då allt blandas, för att sedan bli rent och klart vatten kvar i flaskan.


Det som kan hända vid en reiki behandling är att när ny energi fylls på, kan din gamla energi komma upp till ytan och det är det som kallas healingkris. Krisen kan upplevas tex, ökad oro, sorg eller ilska, rastlöshet eller bli mycket trött. Det är viktigt att ta en ny behandling snart därefter om eventuell healingkris uppstår då processen har börjat och du mår mycket bättre gång två.


REIKI

Är FRISKVÅRD enligt beslut hos skattemyndigheterna sedan 2007. Det innebär att du kan få REIKI healing genom arbetsgivare alternativt använda din friskvårdspeng till REIKIbehandlingar och REIKIkurser


Med kärlek och respekt

// Mona Vadén, Dipl Reiki Master Teacher

Healingmassage


Stärker kroppens egna förmåga att läka och återställa sig.

Healingmassage tar sin utgångspunkt i asiaternas filosofi om energibanor. Massagen låter mottagaren på ett mjukt sätt få kontakt med känslor som undertrycks i en stressad vardag.


Så här går en HEALINGMASSAGE till:

Du ligger helt nedbäddad, så att du känner dig varm och trygg. Healingmassagen kan ses som en variant mellan Taktil, Massage och Reiki healing. Lätt masssage med varm olja, tryck på djupet och healing på blockerade ställen. Ett unikt redskap för att förstå sammanhangen mellan den fysiska kroppen, psyket och den spirituella sidan av livet. Helt enkelt en fantastisk behandling för kropp, knopp & själ.


Framför allt bra för:

Personer som behöver ro i kropp och tankar. Och de som inte känner sig väl till mods med sina kroppar. Det kan vara kvinnor som tycker att de är lite överviktiga eller män som har komplex för tunna ben eller smala axlar. Behandlingsmetoden är bra för stressade personer. Även för dem som precis har tagit sig igenom en svår period med personlig kris eller byte av jobb. Man trivs inte med sig själv om man inte någon gång emellanåt får beröring.


Effekt:

Får upp känslorna till ytan  och väldigt avstressande// Mona Vadén Reiki Master

Soul Boby Fusion


Få tillgång till din fulla kraft


Föreställ dig hur det skulle vara att:

  • Ha ständig kontakt med din själs ljus
  • Vara lugn, fokuserad och fylld av energi
  • Ha tillgång till din fulla kraft


När vi föds vibrerar vår kropp och själ på samma frekvens.

Genom livet är vi med om många mer eller mindre svåra händelser som gör att vi förlorar en del av kontakten med vår själ.

Kroppen och själen är inte längre i harmoni med varandra.

Vi har alla fantastiska själar och vackra ljuskroppar men allt för ofta är de osynkroniserade med vår

fysiska kropp. Vi lever våra liv i halvskugga oförmögna att dra till oss det välmående och det överflöd som

är vår födslorätt.


När vi använder oss av Soul Body Fusion® skapar vi möjlighet för kropp och själ att förenas. Vi öppnar upp för vår oändliga potential så vi kan bli den vi är menade att vara.


Soul Body Fusion® är inte behandling, terapi eller en teknik.

Soul Body Fusion® är inte heller healing även om det oftast leder till helande.

Soul Body Fusion® går bortom det vi hittills känt till.


Med kärlek och respekt!

// Mona Vadén, Diplomerad Förmedlare SBF


Jonette Crowley, Skaparen av Soul Body Fusion® 


andlig lärare och författare till böckerna "Örnen och Kondoren" och "Förena kropp och själ med SoulBodyFusion"

Läs mer på: http://centerforcreativeconsciousness.com

www.soulbodyfusionsverige.seDu kan beställa böckerna genom Marie Mauritzson. Kontakta henne på mail@mariemauritzson.se
"Själen ropar efter en verklighetsupplevelse som den bara kan få av det fysiska livet. Kroppen ropar efter en odödlighetsupplevelse som bara själen kan ge den.

När du tillåter dem att förenas vet du omedelbart hur det känns att vara den kärlek du är."

"Love without end" Glenda Green


Moviva Hälsocenter


Pitan 122, Odensala, 195 92 Märsta

Tfn:o7o-6331078

Jag tar emot

Boka behandling

Copyright @ All Rights Reserved